Een echte dierenliefhebber? Kies wandcirkels van jouw favoriete dieren!

Ben jij een echte natuurliefhebber en raak je niet uitgekeken op dieren? Haal dan de natuur naar binnen met wandcirkels met dieren! Van vogels en insecten tot bosdieren en je huisdier(en), met muurcirkels heb je een ruime keuze aan dieren die jouw muur opfleuren en sfeer geven aan een ruimte.

Muurcirkels zijn een eenvoudige en effectieve manier om je interieur extra sfeer en uitstraling te geven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein tot groot. Ga je voor mat of heb je liever glanzend? Je kunt kiezen uit diverse materialen, zoals forex, aluminium en plexiglas. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling, zodat er altijd iets bij zit dat bij jouw interieur past.

Creëer een persoonlijke collage

Muurcirkels met dieren doen het goed als enkele cirkel aan de muur, of in een creatieve collage van verschillende afbeeldingen. Combineer verschillende bosdieren bijvoorbeeld, en wissel deze af met foto’s van het bos, een afbeelding van een enkel boomblad of met filosofische, natuur-gerelateerde spreuken. Of maak muurcirkels met huisdieren en combineer deze met familiefoto’s voor een uniek ‘fotoboek’ aan de muur.

Flexibele wanddecoratie

Wandcirkels van Modulari zijn eenvoudig op te hangen. Je bevestigt de cirkels aan de muur met behulp van een zelfklevend magnetisch ophangsysteem. Daar komt geen boor aan te pas. Je ontvangt er ook afstandhouders bij, zodat je de wandcirkels altijd strak en op dezelfde afstand van elkaar ophangt. Het ophangsysteem is geschikt voor verschillende ondergronden, van behang tot een muur met structuur.
Het grote voordeel van een magnetisch ophangsysteem is dat je de cirkels eenvoudig kunt wisselen als je even uitgekeken bent op een bepaalde afbeelding. Je haalt de wandcirkel in een handomdraai los en plaatst er een andere voor terug. Ook maakt dit systeem het mogelijk om makkelijk uit te breiden met extra cirkels. Je hoeft daarvoor geen extra ophangsysteem te kopen. Bij iedere wandcirkel ontvang je een ophangsysteem en afstandhouders.

Je eigen dieren op een wandcirkel

Je kunt kiezen voor wandcirkels met dieren uit de vrije natuur, maar ook voor je eigen (huis)dier of zelf gemaakte foto’s van dieren. Upload eenvoudig foto’s van je (huis)dier in de ontwerpstudio en sla de afbeelding op. Ze worden met zorg en aandacht op een wandcirkel geplaatst, zodat jij foto’s van je favoriete dieren aan de muur kunt hangen.

Inspiratietips

Ontbreekt het je even aan inspiratie? In de beeldbank van Modulari vind je veel verschillende afbeeldingen van dieren in hun natuurlijke omgeving.

Wandcirkels met dieren ontwerpen en ophangen was nog nooit zo eenvoudig en leuk! Wil je liever geen cirkels maar zoek je een ander formaat? Wanddecoratie met dieren is beschikbaar in verschillende vormen, zoals hexagons (achthoeken) en vierkante decoratie.

Posts created 3

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top