Een kinderbed kopen? Kies voor een meegroeibed

Vanaf de geboorte van je kind is er één ding zeker: je kind zal groeien en veel aangeschafte spullen zijn al gauw te klein. Een doorgroeiledikant of een meegroeibed is een kinderbed voor de lange termijn en daarmee een duurzame keuze. Een kinderbed kopen is hiermee ook een eenmalige aanschaf. De bedden groeien met je kind mee van baby tot tiener.

Eén bed van baby tot tiener

Er zijn twee opties in de online meubelwinkel te vinden voor een kinderbed dat meegroeit tot een eenpersoonsbed. Bij elk afzonderlijk product staat aangegeven in welke exacte maten het kinderbed meegroeit. Eén meegroeibed is voldoende van baby tot tiener.
De doorgroeiledikant heeft een startmaat van 60x120cm en is daarmee wat betreft afmetingen gelijk aan een standaard ledikant. De doorgroeiledikant groeit in fases mee met je kind tot een eenpersoonsbed.
Het meegroeibed heeft een startmaat van 70x120cm en is daarbij wat betreft afmetingen gelijk aan een standaard peuterbed. Ook het meegroeibed groeit in fases met je kind mee tot een eenpersoonsbed.

Accessoires voor het meegroeibed

Een in lengte aanpasbare lattenbodem is inbegrepen bij elk doorgroeiledikant en elk meegroeibed. Voor meegroeibed Jumper staat er een speciaal geschikt meegroeimatras in het assortiment van de online meubelwinkel.

Andere accessoires om het kinderbed uit te breiden zijn bijvoorbeeld bijpassende kasten voor het opbergen van kleding of een bedlade om het speelgoed in op te ruimen. Zo blijft de kinderkamer netjes en dat komt ten goede aan een fijne nachtrust. Uiteraard is elk kinderbed voorzien van een uitvalbeveiliging. In het assortiment van de online meubelwinkel vind je ook afneembare bedzijden. Deze zijn te gebruiken voor zowel een babybed als een eenpersoonsbed.

Verschillende neutrale kleuren

Elk babybed of meegroeibed is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat heeft je voorkeur? Ga je een wit kinderbed, een grijs kinderbed of een eiken kinderbed kopen? De neutrale kleuren zijn gegarandeerd een succes voor elke leeftijd en elk geslacht. Neutrale kleuren zijn bovendien goed te combineren met verschillende decoratiestijlen. Zo hoef je gedurende het opgroeien van het kind enkel de decoratie in de kinderkamer aan te passen. Een kinderbed kopen blijft zo een eenmalige aanschaf.

Een kinderbed kopen in een online meubelwinkel

De online meubelwinkel is de ideale oplossing om winkelstress te voorkomen. Een kinderbed uitzoeken kan op elk gewenst moment van de dag en in alle rust. Vanaf een besteding van €100,- wordt de aankoop gratis aan huis geleverd. Bij alle kinderbedden is een duidelijke montagehandleiding ingesloten. Zo is het monteren van het meegroeibed heel eenvoudig. Het retourrecht omvat 60 dagen en alle bedden hebben een fabrieksgarantie van twee jaar. Zo kun je echt met een gerust gevoel een kinderbed kopen.

Posts created 3

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top